Jornada formativa de la Policia Local al CEIP La Sénia de l’Alcudia de Crespins

Jornada formativa de la Policia Local al CEIP La Sénia

Des de la Regidoria de Seguretat Ciutadana i l’Ajuntament volem agrair la labor formativa que ha portat a terme el cos de la nostra Policia Local en les instal·lacions del CEIP la Sénia.

L’alumnat d’infantil del nostre poble van gaudir, la setmana passada, d’una xarrada formativa en la qual se’ls va oferir una visió més real de les funcions que exerceixen tant la policia local com Protecció Civil, així com el tipus de material del qual fan ús, de com són els vehicles policials interiorment i a més s’ha comptat amb la presència d’un gos policia que ha fet molt amena la sessió demostrant la seua gran capacitat de cerca. Tot això s’ha pogut dur a terme gràcies a la implicació de diversos agents, així com d’efectius de Protecció Civil i dos guies canins.

Finalment els alumnes van rebre un diploma per la seua assistència a la xarrada i han gaudit d’una jornada amena i divertida.

Pepe Garrigós, vicealcalde i regidor de l’àrea ha volgut “agrair el bon fer de la Policia Local en el desenvolupament d’aquesta activitat, així com a tot el professorat i a l’equip directiu del centre per la seua implicació i participació”.

 

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.