Dimecres, Febrer 1, 2017 – 12:15
La Mancomunitat de l'Horta Nord forma policies i tècnics en aquesta matèria

La Mancomunitat l’Horta Nord va acollir la primera jornada «Infraccions i sancions per consum de substàncies. La realitat de les addiccions» a la qual van assistir més de quaranta persones entre policies locals, orientadors de centres educatius i tècnics de Serveis Socials dels municipis mancomunats.

Representants d’Albalat dels Sorells, Albuixec, Emperador, Massalfassar, Massamagrell, Museros, la Pobla de Farnals, el Puig, Puçol i Rafelbunyol van assistir a aquesta activitat de formació.

La jornada organitzada per la Unitat de Prevenció Comunitària en Conductes Addictives, UPCCA, de la Mancomunitat de l’Horta Nord, va ser impartida per María Jesús Álvarez, tècnica jurista del Servei de Gestió de Drogodependències de la Conselleria de Sanitat.

L’objectiu d’aquesta iniciativa era informar sobre la legislació en matèria de drogodependències basada en la Llei 10/2014, de 29 de desembre de la Generalitat de Salut de la Comunitat Valenciana, La norma arreplega que correspon als municipis imposar sancions per la comissió d’infraccions lleus.

Tant el president de la Mancomunitat, Josep Vicent Andreu, com la delegada de Benestar Social, Yolanda Sánchez, van destacar la importància d’aquestes iniciatives ja que consideren «la policia local com a fonamental en les polítiques preventives que s’estan posant en marxa des de la UPCCA amb la voluntat de treballar amb els menors de manera coordinada per poder oferir una resposta més educadora que castigadora a través de les sancions imposades als menors per consum de substàncies tan nocives per a la seua salut».

Font de la informació: 
www.levante-emv.com

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.