Xàtiva: Joventut presenta la seua programació per a maig i juny a la Fira de l’Estudiant

Xàtiva: Joventut presenta la seua programació per a maig i juny a la Fira de l’Estudiant

9 tallers, 2 concursos i exposicions i altres 6 cursos s’aglutinaran en aquests dos mesos a la Casa de la Joventut

Xàtiva, 27 d’abril de 2018.- Xàtiva ha acollit aquest divendres de matí a l’Albereda Jaume I la Fira de l’Estudiant oganitzada per la Regidoria de Joventut, en la que s’ha donat a conèixer tota l’oferta formativa per al pròxim curs, i en la que han participat vora un miler d’estudiants.

A més a més, s’ha aprofitat per presentar la programació juvenil dels propers mesos a la Casa de la Joventut per part de la Regidora de Joventut, Lena Baraza, i de l’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà.

Respecte als tallers gratuits, durant el mes de maig es durà a terme un sobre slime el proper divendres 4, altre d’iniciació a l’aquarel·la el dissabte 19 i un de cuina sobre aperitius i picadeta per al dissabte 26. Ja en juny es realitzarà un taller de tècnica per al teatre (divendres 1), altre de tint de samarretes el dissabte 2 i un sobre transfer tècnica artística per al dissabte 9. L’oferta es completarà el dissabte 16 amb un taller de granissats, frappe i gelats, el divendres 22 amb un sobre trenes i polseres de fil i cuir i el dissabte 30 amb un sobre collage.

En quant a les activitats destaquen les reunions de corresponsals juvenils, la comissió de treball de l’Orgull LGTB Xàtiva i la celebració del seu Dia el 28 de juny o la campanya d’afiliació a entitats polítiques i sindicats. A més a més, durant el mes de juny, Infojove visitarà els centres de primària i es celebrarà una Jornada el 8 de juny per conèixer els primers passos de cara a poder crear una associació juvenil.

D’altra bada, el Grup de Teatre continuarà els dimecres i divendres de 17 a 19 hores i es prepara una escapada jove al Campament Jaume I d’Alcossebre del 10 al 13 de juliol.

Respecte als viatges s’organitzen viatges de finals de curs a Londres, Roma, París, i de caire cultural, de naturalesa i multiaventura i també altre per al cap de setmana del 12 i 13 de maig a Madrid per veure els Musicals de Billy Elliot, El Rey León o El Guardaespaldas, amb un preu de 135 euros amb Carnet Jove i 145 per a adults que inclou el bus, l’entrada, estància en pensió completa i assegurança.

S’organitzaran també diferents cursos entre els que destaquen el de menjador escolar, el de manipulador d’aliments, monitor de temps lliure infantil i juvenil, director d’activitats de temps lliure i un curs sobre col·lectius amb necessitats educatives especials. I a més es disposarà de preparació per a les proves de valencià, que es dividiran en dos grups.

La Casa de la Joventut també acollirà dues exposicions: una sobre el bullying del 7 al 31 de maig, i altra dels Cartells LGTBI que es presenten al concurs organitzat fins el 4 de juny, amb 200 euros de premi per al guanyador. Altre concurs girarà en torn a la pintura ràpida, i tindrà un premi de 100 euros. Es poden consultar les bases tant a les xarxes socials com a la Casa de la Joventut.

Cal recordar que aquestes activitats estan prioritàriament adreçades a joves d’entre 12 i 30 anys. Per a més informació es pot visitar el Centre d’Informació Juvenil de dilluns a dissabtes (de 10 a 13 i de 17 a 20 hores) ubicat a la Casa de la Joventut de Xàtiva, C/ Montcada 14 o seguint el compte d’InfoJove Xàtiva a les xarxes socials.

triptic maig -juny-01triptic maig -juny-02

Font: Ajuntament de Xàtiva

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Nº de visitas año 2021

  • 1.991.318 Visitas