Pulsa «Intro» para saltar al contenido

L´Ajuntament de Canals posa en marxa la Biennal de Pintura.

La regidoria de cultura recupera este concurs de pintura a Canals amb un únic premi de 1.500 euros .

Tot seguit exposem les bases que regiran este concurs:

1a Poden participar en aquest concurs totes les persones que ho desitgen.

2a El concurs està obert a qualsevol tècnica i estil.

3a Les dimensions mínimes de les obres són 81 x 60 cm i les màximes 180 x 180cm.

4a Cada participant podrà presentar un màxim de 2 obres, sense emmarcar però protegides per un llistó que no supere 2 cms d’amplària. Les obres deuran ser originals i no haver estat premiades a cap altre concurs nacional o internacional.

5a El termini de recepció d’obres serà del 2 de juny al 29 de juliol de 2016.

6a Les obres seran lliurades, personalment o remeses per agència de
transports, degudament identificades, amb una fitxa tècnica que s’adjunte a: EXCM. AJUNTAMENT DE CANALS – CASA DE CULTURA CA DON JOSE, C/ Diputació, 2, 46650 CANALS Telèfon 96 2240214. Mail: cultura@canals.es

7a S’estableix un únic Premi de 1500 € a la millor obra a criteri del Jurat, estant l’import subjecte a les normatives fiscals vigents. L’obra premiada quedarà de propietat de l’Excm. Ajuntament de Canals. El fallo del jurat podrà declarar desert el premi si així ho considera.

8a El premi serà lliurat al guanyador el dia 9 d’octubre de 2016 en l’acte públic d’inauguració de l’exposició de les obres seleccionades.

9a El Jurat estarà format per personalitats de reconegut prestigi en les Arts plàstiques, sent presidit per la Sra. Regidora de Cultura, Fira i Festes o persona en que delegue, actuant de Secretari un funcionari municipal. Aquest jurat serà designat per la Comissió Informativa municipal de Societat, Cultura, Urbanisme i Medi Ambient de l’Ajuntament de Canals.

10a El període d’exposició de les obres seleccionades, serà del 9 d’octubre al 28 d’octubre de 2016 en la Sala d’Exposicions de la Casa de Cultura Ca don José de Canals.

11a Les despeses de transport, per a remetre o recollir les obres, són a càrrec dels participants. L’Ajuntament de Canals no es farà responsable de les pèrdues o desperfectes de les obres durant el transport.

12a Les obres no seleccionades podran ser retirades del 3 d’octubre al 18 de novembre i les seleccionades del 2 de novembre al 16 de desembre de 2016. Transcorregut aquest termini, les no retirades passaran a propietat de l’Excm. Ajuntament de Canals.

13a Qualsevol discrepància respecte a la interpretació de les presents Bases, o que no estiguera prevista, serà resolta pel Jurat, el qual pronunciament serà inapel•lable.

14a El fet de participar en el present concurs pressuposa la total acceptació d’aquestes Bases.

bienalweb

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.