Pulsa «Intro» para saltar al contenido

«L´Alqueria Blanca»

Cap a les 7:30 de la vesprada el nostre local social va obrir les portes a socis, muses i simpatitzants per a que puguéren fer-se fotos i xarrar una mica amb els protagonistes de la série "L´Alqueria Blanca".

 A les 8, la "Corporació Municpal" els va rebre a l´Ajuntament i varen signar al llibre d´honor. Malgrat ser un dia plujós foren centenars les persones que acompanyren en els passacarrers a la bandda i als intérprets. Despres d´una rapidissima picadeta, a les 9 de la nit va començar la roda de premsa al "Centre Cultural Papa Calixte III" on hi participaven els actors i actrius Anitin, Diego, Xavi, Donya Teresa, Don Joaquín, Blai i Ferri (he posat el nom dels personatges perque així els coneguem tots). 

 La vetllada a concloure amb la projecció al mateix "Centre Cultural" del capítol que obri esta ultima temporada de la serie i on poguerem vorer en acció als músics de la "Unió Musical Santa Cecília de Canals", que representaren de lo més acertadamet "el paper" que en esta ocasió els tocava. Les fotos les podeu trobar en la secció de fotografies de la nostra web.

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.