L’Ajuntament contractarà i formarà 10 joves gràcies al programa T’avalem

La Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball ha concedit a Canals el programa mixt d’ocupació i formació T’avalem, que garantirà la contractació de 10 joves del municipi durant un any.

El programa compta amb una aportació de 204.143,6 euros dels quals 194.143,6 euros són aportats per part de la Conselleria, i 10.000 euros seran d’aportació municipal.

En aquest projecte, dirigit a l’obtenció d’un certificat de professionalitat, es contractarà a 10 alumnes-treballadors que cobraran el salari mínim interprofessional i va dirigit a tots els joves entre 16 i 30 anys que no estiguen ni estudiant ni treballant en aquest moment. Els interessats en la realització d’aquest projecte hauran d’inscriure’s en el fitxer del sistema nacional de garantia juvenil (informació en el Centre Jove, Canals Ocupa i en l’Agència de Desenvolupament Local). Així mateix han d’inscriure’s en el Servef en les especialitats descrites: AGAO0108 Activitats auxiliars en vivers, jardins i AGAO0208 Instal•lació i manteniment de jardins i zones verdes.

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.