L’Ajuntament de Canals rep 26.551 euros de subvenció del Pla d’Ocupació de Diputació 2016

La regidoria de Promoció Socioeconòmica de l’Ajuntament de Canals torna a gestionar una nova ajuda per a la contractació d’aturats per a un període aproximat de cinc mesos, gràcies al Pla d’Ocupació 2016 que gestiona la Diputació de València. En concret, el municipi de Canals ha resultat beneficiat amb 26.551 euros tal i com publicava el Butlletí Oficial de la Província de València nº 11 del passat 17 de gener.

Els treballadors que contracten els Ajuntaments hauran de ser persones desocupades, inscrites com a demandats d’ocupació als centres Servef de la Generalitat. Els contractes subvencionables tindran una jornada, almenys, de 30 hores setmanals; contractes que es poden subscriure fins el 15 de febrer de 2017.

L’objecte de la convocatòria és la contractació de personal desocupat pels Ajuntaments i Entitats Locals Menors per a la realització de projectes i activitats d’interès social i general. Es consideren actuacions d’aquests tipus els serveis d’utilitat col•lectiva, com ara millora i manteniment d’immobles, revaloració i manteniment d’espais públics urbans etc; serveis d’oci i culturals i serveis personalitzats de caràcter quotidià, com ara atenció de xiquets, prestació a domicili a persones incapacitades o majors, ajuda a joves en dificultat i amb desarrelament social.

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.