Pulsa «Intro» para saltar al contenido

L’associació de familiars i malalts d’alzheimer i altres demències de Canals, començarà en breu els grups d’autoajuda pels familiars.

logo_afad_bL’Associació de Familiars i Malalts d’Alzheimer i Altres Demències de Canals, es preocupa també pels familiars dels malalts d’Alzheimer i altres demències i començarà a fer grups d’Autoajuda a partir del proper divendres dia 11 de desembre a les 17’00 hores. Estos grups tindran lloc els divendres i a ells es tractaran temes com ara: com es deu d’afrontar la malaltia, evolució de la malaltia, Stress del cuidador,  manipulació dels malalts, cures bàsiques………

Els grups d’autoajuda, seran coordinats per una Treballadora Social i una Educadora Social; al llarg de les sessions que es portaran a terme, es pretén treballar tots els aspectes possibles d’esta malaltia; tant des del punt de vista del malalt, com del cuidador, com dels professionals de la medicina. Per portar a terme estos tallers es contarà amb l’ajuda de professionals de la Sanitat com ara: Infermers, Podòlegs, Psicòlegs, Metges……..

L’Associació  vol aprofitar estes línies per Felicitar els Nadals a tot el poble de Canals, dessitjar-los un pròsper Any Nou i unes molt, molt, molt bones festes al nostre Patro Sant Antoni.

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.