Pulsa «Intro» para saltar al contenido

L’associació fotogràfica comença una nova edició de la Festifoto

L’Associació Fotogràfica Canalina d’Aficionats (AFCA) amb el suport de la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Canals, la Diputació de València i la conselleria d’Educació, Cultura i Esports, ha organitzat tota una mena d’esdeveniments per a dur endavant una nova edició de la “Festa de la Fotografia”. En ell, es pretén difondre i promocionar la cultura fotogràfica a les comarques centrals, mitjançant un programa d’activitats fotogràfiques dirigides a l’aficionat de la fotografia, al que desenvolupa la seua carrera artística cap al món de la imatge, i al públic en general que vol gaudir del món fotogràfic a Canals.

Des de març fins a juliol, hi haurà una mena d´artistes com ara la fotògrafa basca, Miren Pastor que presentarà la realització d’un “Bookjockey fotogràfic”. Aquesta també impartirà el taller “Descobrint el foto llibre” i es podrà gaudir de la seua exposició “Bidean” al centre cultural “Ca Don José del 25 de març al 12 d’abril del 2017.

Pel que fa al mes de Juny, la fotògrafa madrilenya Mara Saiz ens mostrarà la seua obra personal fotogràfica “Mujeres que florecen” amb les imatges que recreen estats de l’ànima femenina durant el camí de l’autoconeixement personal. Aquesta artista també impartirà un “Workshop fotogràfic” en el Centre Cultural Ca Don José els dies 3 i 4 de Juny.

Per últim, al mes de juliol, el fotògraf Valencia José J. Chambó especialitzat i premiat a l’astrofotografia, mostrarà la part tècnica, un taller on es podrà gaudir sobre aquest tipus de fotografia feta durant la nit.

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.