Pulsa «Intro» para saltar al contenido

L’Associació Promosalut de Canals en la Setmana Cultural d’Alcudia de Crespins

2640

L’Associació Promosalut de Canals, per mig en esta ocasió d’Arcadi Soriano, de la Clínica Podològica Soriano, va participar el dilluns dia 7 de maig (dia Mundial de la Salut) en la Setmana Cultural d’Alcudia de Crespins

Arcadi Soriano va estar l’encarregat d’impartir esta xerrada al voltant de les patologies més susceptibles d’infectar els nostres peus i més en les dates que ens apropem (l’estiu).

Al llarg de la xerrada es va parlar de patologies fúngiques com el peu d’atleta, que afecta a la pell, de les onicomicòssis que afecten a les ungles, i del papil.loma del virus humà, del que comúnmente coneguem com berrugues plantars.

Encara que es va parlar de que era cada cosa i de com es pot infectar una persona d’estes patologies, fonamentalment es va parlar de prevenció, de com evitar estos mesos d’estiu principalment estos contagis.

És una de les funcions fonamentals d’esta Associació sense ànim de lucre el fer promoció de la salut, a més d’intentar formar a la gent en els signes d’alarma que ens deuen fer acudir al professional sanitari corresponent el més prompte possible.

1  3640 Logo amb Telf i  Xarxes640

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.