Pulsa «Intro» para saltar al contenido

L’IES Pou Clar d’Ontinyent i l’IES Sivera Fonts de Canals es classifiquen a la fase final de la #Lligadedebat

L’IES Pou Clar d’Ontinyent i l’IES Sivera Fonts de Canals es classifiquen a la fase final de la #Lligadedebat

La segona jornada local eliminatòria de la Lliga de debat de Secundària i Batxillerat celebrada al Centre cultural la Nau – Universitat de València ha reunit cinc equips formats per 25 estudiants. El dissabte 20 de febrer els grups classificats es disputaran la final a la Universitat Politècnica de València.

El jurat ha considerat que els equips de l’IES Pou Clau d’Ontinyent i l’IES Sivera Fonts de Canals han de concórrer en la fase final de la Lliga de debat de Secundària i Batxillerat, organitzada per Escola Valenciana i la Xarxa Vives. En aquesta segona jornada desenvolupada al CC la Nau han participat els centres IES Escultor Francesc Badia -Foios-, Colegio Nuestra Señora de la Salud Hermanos Maristes -Algemesí-, IES Pou Clar
-Ontinyent-, Escola les Carolines SCV -Picassent-, IES Sivera Font -Canals-, Escola Gavina -Picanya-, adscrits a la demarcació Universitat de València i Universitat Politècnica de València. Un total de 25 alumnes han exposat els seus arguments entorn del tema d’actualitat Internet ens fa més lliures?, tot assumint el rol a favor o en contra producte del sorteig previ a les intervencions.

 

dsc_0067.jpg

 

El tercer grup

El dijous 18 de febrer el tercer grup, compost pels centres IES Número 1 -Xest-, IES la Garrigosa -Meliana-, IES Arabista Ribera -Carcaixent-, Florida Centre d’Educació Secundària -Catarroja-, IES Laurona -Llíria-, exhibirà la seues destreses al Centre cultural la Nau a les 9’30 hores.

 

dsc_0078.jpg    dsc_0084.jpg

 

El jurat, format pel representant d’Escola Valenciana, Emili Gascó, i les representants de la Universitat de València, Marga Landete i Noèlia Ibarra, ha valorat destreses com la qualitat del discurs, la presentació d’una tesi sòlida, la capacitat de detectar febleses en l’equip contrari, la refutació adequada, l’originalitat i la coherència en l’exposició d’idees, l’exemplificació, la varietat discursiva i la riquesa del llenguatge, entre d’altres habilitats.

 

dsc_0107.jpg

Font: https://www.escolavalenciana.com/noticies/detall/2235/lrsquoies-pou-clar-drsquoontinyent-i-lrsquoies-sivera-fonts-de-canals-es-classifiquen-a-la-fase-final-de-la-lligadedebat-

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.