L’ IES SIVERA FONT PUBLICA LA REVISTA DEL SEU 25é ANIVERSARI

Dintre dels actes previstos per a la celebració dels 25é aniversari del naixement del seu institut, eclipsats per la Covid-19, l’IES Sivera Font ha portat a terme l’edició de la revista IES SIVERA FONT, 25 ANYS.
La publicació abraça una gran quantitat d’articles, entrevistes, narracions, poemes, còmics i fotografies, tot aportat per l’alumnat, el professorat, l’AMPA, el PAS, d’ara i d’adés, ¡ per col.laboradores i col.laboradors pertanyents al món de la cultura que han volgut deixar en les pàgines la seua empenta.
Estructurada en diverses seccions, a través de 210 pàgines a color, la revista fa un llarg periple a través dels seus 25 anys de vida i ret homenatge a totes les persones que han confomat la seua història.
La revista ha rebut el suport de l’ajuntament així com la col.la boració de nombroses institucions i empreses que han fet possible aquesta edició que ja forma part del passat i del present de l’educació de la vila.
La revista es pot adquirir al mateix institut.
Per les restriccions d’aforament, causades per la Covid, la revista no tindrà una presentació a l’ús però es farà un comunicat d’agraïment a totes les persones que han participat en l’edició durant l’acte de graduació de l’alumnat, proper divendres, 25 de juny.