Pulsa «Intro» para saltar al contenido

La 3ª etapa de la Volta Ciclista a La Comunitat Valenciana de 2017 eixirà des de Canals.

Canals acollirà este divendres 3 de Febrer l’eixida de la tercera etapa de la Volta Ciclista de la Comunitat Valenciana. Un gran event esportiu per a este poble de la costera que s’ espera amb gran d´estussiame per part de tots. Des de l’Ajuntament de Canals s´està treballant perquè este gran esdeveniment isca a la perfecció i per això es demana la màxima col.laboració ciutadana . Així des de dijous la plaça Pont del Riu quedarà habilitada per albergar la part logística d´esta etapa amb la qual cosa quedarà prohibida l´estacionament de vehicles des de les 19:00 de la vesprada. Des de les 6 del matí de divendres també quedarà prohibit estacionar en l’Avinguda Jaume I , Avd Blaco Ibàñez i Dr. Saurina. A més hi hauràn carrers de la Torreta on tampoc es podrà aparcar com és el cas del Carrer La Torreta, Avd Les Moles i el carrer Pont de l’ Arca. En contrapartida a estes restriccions , l’Ajuntament de Canals habilitarà des de proper dijous una zona d’aparcament en la zona jove 4 Camins, una zona que estarà oberta fins divendres per la vesprada.

Aquesta 3ª etapa tindrà un recorregut de 163Km amb eixida des de l´Avinguda Jaume I de Canals. Però abans, els equips ciclistes participants en aquésta, duran a terme la concentració i signatura des de les 11 del matí a la Plaça del Pont del Riu i ja cap a les 12:30 del migdia, es procedirà al tall de cinta i posterior eixida neutralitza on els corredors faran un recorregut de 4 kilòmetres per diferents avingudes i carrers de Canals,( avd. Blaco Ibàñez, Corts Valencianes, C/ La Torreta, avd Les Moles, Pont de l’ Arca, Plaça Pont del Riu). Després i des de l’ Avinguda Jaume I, a l’ altura de l’ institut Sivera Font, es procedirà a l’ eixida oficial d´esta 3ª etapa direcció cap a Alzira.

Segons paraules d´Àngel Casero “ aquesta edició de la Volta a la Comunitat Valenciana serà millor en quan a participació que l´any passat, amb un total de 22 equips i 154 corredors”. Amés Casero afegia que “ esta volta 2017 serà vista per molts països del món ja que és Eurosport 1 la que emetrà el senyal i segurament, teledeporte el canal temàtic de TVE el que oferisca la cursa a nivell nacional”.

Javier Benítez, ex-ciclista professional de Canals va agrair a l’ organització “ que es comptara amb Canals per a una de les etapes d´esta volta a la Comunitat Valenciana, a més de a l´Ajuntament de Canals per l’ esforç fet per a que esta possibilitat fora possible i real per a Canals”. Benítez, serà un dels col.laboradors en l`organització d´esta etapa a Canals junt a altres col.lectius com el club Ciclista el Piñon i la Forca d´Aiacor.

L’ Alcalde de Canals Joan Carles Pèrez ha posat en valor “ el paper del regidor Toni Orea en este assumpte, ja que fou el regidor d´hisenda qui va traslladar la possibilitat que Canals fora lloc d´eixida d´una etapa d´esta volta”. Però a més l’ Alcalde de Canals també destaca “ la repercussió mediàtica i econòmica que este tipus d´events tindran per al poble i que de segur que tota la inversió que fem des de l’ equip de govern serà molt possitiva per al municipi” . Joan Carles Pèrez lloà este tipus d´esdeveniments “ ja que donaran a Canals la possibilitat de posar en valor tot allò que tenim i que podem oferir a tots els que ens visiten durant la prova ciclista”.

8 comentarios

  1. toni toni 31 de enero de 2017

    Es molt facil ixen de linstitut buscant la rotonda i tornen paca alcudia i canals i ixen pe latra ixida de canals.

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

La 3ª etapa de la Volta Ciclista a La Comunitat Valenciana de 2017 eixirà des de Canals.

L’edifici cultural Ca Don José de Canals fou el lloc escollit per dur a cap l’acte de presentació de la que serà la tercera etapa de la Volta Ciclista a la Comunitat Valenciana.

En aquest acte es va comptar amb la presència d’Àngel Casero, organitzador de la volta, membres de la Corporació municipal i de l´ex-ciclista professional de Canals Javier Benítez.

Àngel Casero s´encarregà de donar totes dades al voltant d´esta 3ª etapa de la volta a la Comunitat Valenciana amb eixida a Canals i programada per al proper divendres 3 de febrer de 2017.

Aquesta 3ª etapa tindrà un recorregut de 163Km amb eixida des de l´Avinguda Jaume I de Canals. Però abans, els equips ciclistes participants en aquesta Volta, duran a terme la concentració i signatura des de les 11 del matí a la Plaça del Pont del Riu de la localitat i ja cap a les 12:30 del migdia, es procedirà al tall de cinta i posterior eixida neutralitza on els corredors faran un recorregut de 4 kilòmetres per diferents avingudes i carrers de Canals,( avd. Blaco Ibàñez, Corts Valencianes, C/ La Torreta, avd Les Moles, Pont de l’ Arca, Plaça Pont del Riu). Després i des de l’ Avinguda Jaume I, a l’ altura de l’ institut Sivera Font, es procedirà a l’ eixida oficial d´esta 3ª etapa direcció cap a Alzira.

Segons paraules d´Àngel Casero “ aquesta edició de la Volta a la Comunitat Valenciana serà millor en quan a participació que l´any passat, amb un total de 22 equips i 154 corredors”. Amés Casero afegia que “ esta volta 2017 serà vista per molts països del món ja que és Eurosport 1 la que emetrà el senyal i segurament, teledeporte el canal temàtic de TVE el que oferisca la cursa a nivell nacional”.

Javier Benítez, ex-ciclista professional de Canals i també present en este acte de presentació va agrair a l’organització “ que es comptara amb Canals per a una de les etapes d´esta volta a la Comunitat Valenciana, a més de a l´Ajuntament de Canals per l’ esforç fet per a que esta possibilitat fora possible i real per a Canals”. Benítez, serà un dels col.laboradors en l`organització d´esta etapa a Canals junt a altres col.lectius com el club Ciclista el Piñon i la Forca d´Aiacor.

whatsapp-image-2016-12-01-at-18-34-27

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.