Pulsa «Intro» para saltar al contenido

La 44a edició de la Volta a Peu de Canals: Una carrera emblemàtica en la Fira de Setembre

44a edició de la Volta a Peu de Canals

Canals. – 01.09.2023 – Els carrers de Canals seran l’escenari, el proper dissabte 9 de setembre, de la 44a edició de la Volta a Peu, un esdeveniment organitzat pel Club d’Atletisme Canals en estreta col·laboració amb la regidoria d’Esports de l’Ajuntament i el Circuit Cajamar de Carreres Populars.

Les inscripcions estan obertes i es poden realitzar a través de la plataforma timerlap.com fins al divendres 8 de setembre. Aquells qui s’inscriguin abans del diumenge dia 3 a les 23.59 hores tindran l’oportunitat de rebre una camiseta commemorativa com a obsequi especial.

La cursa es posarà en marxa a les 17.45 hores amb la categoria de xiquets i xiquetes, mentre que a les 19.00 hores serà el torn dels adults, que es llançaran a recórrer els 7.2 quilòmetres del circuit.

Aquesta competició esportiva és un dels esdeveniments destacats en el marc de la Fira de Setembre, que ofereix una àmplia gamma d’activitats esportives i de lleure per a tota la família. La Fira començarà aquest cap de setmana amb el XXV Trofeu de Frontenis, que se celebrarà divendres, dissabte i diumenge al Poliesportiu Municipal. A més, el diumenge tindrà lloc el 1er Concurs Autonòmic de Pesca Fira i Festes de Canals a Fortaleny, completant així una emocionant agenda esportiva i de diversió per a tots els ciutadans.

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.