Pulsa «Intro» para saltar al contenido

La Banda Simfònica “l’Amistat” de Quart de Poblet, estrenarà l’última composició del compositor de Canals, David Penadés.

Fantasía Española, així s’anomena l’última de les obres del mestre Penadés i que serà estrenada per la Banda Simfònica “l’amistat” de Quart de Poblet sota la direcció del reconegut mestre valencià Josep Onofre Díez-Monzó.
L’event tindrà lloc el proper dissabte dia 28 de novembre a l’auditori “Molí de Vila” de la població de Quart de Poblet.
Fantasía Espanyola, és una obertura que està basada en elements del folklore musical espanyol en concret, el folklore musical andalús. Com a característica principal, podem assenyalar que es tracta d’una obra on el piano desenvolupa un paper protagonista al llarg de l’obra, encara que el mestre de Canals, utilitza instruments tan variats com el caixò flamenc o les castanyoles, donant-li a l’obra eixe caràcter fresc i divertit del folklore tant arrelat al territori espanyol.
A més a més, cal destacar que la presitigiosa editorial de nivel internacional Piles Editorial, ha seleccionat aquesta obra del mestre canalí per a incloure-la al seu catàleg i llançar-la així al panorama musical arreu del món.
De segur que aquesta nova peça musical del mestre David Penadés, té una grata acollida entre el públic.

Un comentario

  1. Rafael García Martinez Rafael García Martinez 25 de noviembre de 2015

    David, enhorabona per l’estrena de la teua nova obra Fantasia Espanyola, i desitge que isca bé la interpretació per part de la banda simfònica perquè reforce mes el teu èxit. Sort.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.