Pulsa «Intro» para saltar al contenido

La biblioteca municipal organitza un club de lectors a Canals

La regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Canals ha creat un club de lectors que tindrà lloc al Centre Cultural Ca Don José. Aquest projecte ha estat dut a terme per les dues treballadores que l'Ajuntament va contractar en el pla de "Salari Jove" i que estan coordinades per la Biblioteca Municipal. Aquest club de lectors és totalment gratuït.

El proper 25 de febrer a les 19h se celebrarà la primera reunió d'aquest club en la 3a planta de Ca Don José, on es decidirà l'horari d'aquest i altres temes a tractar. Tot aquell que estiga interessat en formar part d'aquest club pot inscriure des del dia 9 de febrer fins al 20 de febrer a la Centre Cultural Ca Don José. Per formalitzar la inscripció, l'interessat haurà d'omplir un full expressant el gènere literari que més li interessa.
La Biblioteca Municipal cada any aconsegueix un major nombre d'usuaris gràcies a l'oferta literària que ofereixen i al nombre d'estudiants que trien aquest centre públic per desenvolupar els seus estudis. Així doncs, la creació d'aquest club suposa un major augment en la formació cultural i un punt de reunió entre tots aquells interessats en un mateix tema.

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.