Pulsa «Intro» para saltar al contenido

La canalina Clara Ferrando al programa d’Apunt Valencians al món MONTREAL

Em dic Clara Ferrando Costa i tinc 29 anys, Encara que vaig viure fins als 15 anys en Canals, la meua familia viu des de fa 15 a Xátiva.
Després de estudiar Periodisme en València i un máster de cinema documental en Madrid vaig estar de Erasmus a Eslovènia un any i aquella experiència em va donar moltes ganes de seguir viatjant i coneguent altres paisos. Per aquell motiu vaig demanar un visat d’un any per a venir a conèixer Canadá i seguir millorant el meu anglès i francés. M’havien parlat molt bé de Montréal i per això vaig decidir venir aquí, una ciutat meravellosa i molt viva i oberta al món, amb moltíssima immigració i riquessa cultural.
Al poc d’aplegar vaig decidir que volia quedarme i per això vaig estudiar dos anys de Disseny Gràfic. Els primers anys he treballat sobretot com a freelance (video, traduccions, disseny gràfic) i cambrera (per a aprendre millor francès). Després d’acabar els estudis aquí vaig estar com a encarregada de comunicació a una ONG i des de fa uns mesos treballe al departament de marketing d’una empresa quebequense fent video (la meua passió) a temps complet.
Les fotos son al jardí botànic de Montréal, a una piscina natural a una regió rural de Québec i la del xubasquero taronja en una visita al nord de Québec per a veure balenes. Les altres fotos sont de Montreal.
🇨🇦El programa de Valencians al món MONTREAL es va emetre ahir *DIMECRES 9 DE FEBRER* a les 22h. hora espanyola.🇨🇦

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.