Pulsa «Intro» para saltar al contenido

LA COMPANYIA ALBENA TEATRE PRESENTA «M’ESPERARÀS?» Al CENTRE CULTURAL CALIXTO III DE CANALS

Aquest proper divendres 13 de febrer a les 22.30h tindrà lloc al Centre Cultural Papa Calixte III l'obra de teatre per a adults "M'esperaràs?" De la companyia teatral Albena Teatre. El preu de l'entrada és de 5 € i es podran comprar a taquilla.
Dos amics queden per sopar. D'una banda està Rubén, l'amfitrió i, un fracassat. D'altra banda, Jaume, un triomfador i seductor nat, qui va acompanyat per la seua dona i la germana d'aquesta. A mesura que va tenint lloc el sopar, s'aniran desenvolupant una sèrie de trames i embolics entre els quatre, això sí, orquestrat per un seguit d'historietes còmiques que atraparan l'espectador des del principi.

Carles Aberola és autor, actor i comparteix direcció amb Carles Sanjaime en aquesta comèdia. A més, a Alberola l'acompanyen a l'escenari Laura Romero, Alfred Picó i Cristina García, tots ells amb una llarga trajectòria televisiva i teatral, coneguts televisivament per sèries d'humor com Socarrats o Autoindefinits. "M'esperaràs?" Va obtenir el Premi de Teatre Palanca i Roca -Ciutat d'Alzira 2013.
"M'esperaràs?" És una producció d'Albena Teatre, una companyia valenciana creada el 1994 per Carles Alberola i Toni Benavent. En els seus vint anys d'història, han realitzat més de dos mil representacions i han rebut més d'una trentena de premis, per tots els espectacles, curts i sèries televisives. A més, al costat de la productora Conta Conta Produccions ha produït i realitzat sèries d'humor tan conegudes com Autoindefinits, Maniàtics, Socarrats o la més recent Check-in Hotel, totes elles en Canal 9.
L'Ajuntament de Canals, mitjançant la regidoria de Cultura, continua apostant pel teatre d'obres en valencià i per companyies teatrals valencianes.

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.