La Diputació pagará 43.821€ a Canals per a pal·liar els danys causats per les pluges quantificats en quasi un milió d’euros.

La Diputació pagará 43.821€ a Canals per a pal·liar els danys causats per les pluges quantificats en quasi un milió d’euros.

La Diputació ha atorgat esta cantitat a Canals per a pagar els desperfectes produïts per les fortes pluges que van tindre lloc en desembre de 2016.

En el cas de Canals, les zones més castigades foren aquelles on s’acumula major trànsit d’aigua, com són els camins, els barrancs i les séquies. Els danys en les infraestructures municipals i les propietats privades van ser quantificats en quasi un milió d’euros. Per això, l’Ajuntament va gestionar l’admissió d’instàncies per part dels propietaris agrícoles afectats, les quals es presentaren posteriorment a l’organisme responsable per detallar els desperfectes produïts.

El passat setembre ja es va rebre a Canals la quantitat més gran possible per part del Consell: 33.516€ destinats a cobrir els danys. La Diputació, per la seua part, ha dotat aquest febrer a la localitat d’una ajuda addicional de 43.821€.

Subscribe
Notify of
guest

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x