La directiva aclareix la situació de la UD Canals i contesta a l’alcalde

Després de les declaracions del Sr. Alcalde de Canals, Ricardo Requena al diari La Razón, on ens critica per la mala gestió que hem realitzat del primer equip de la UD CANALS ens veiem obligats a aclarir alguns aspectes:

– “La UD Canals juega en la categoría Regional Preferente Grupo 3 gracias a los 26.000 euros que aporta el Ayuntamiento” La subvenció que vostés li han donat a la UD CANALS és de 16.239 euros i no de 26.000 com s’indica a la noticia. Esperem que publiquen a la pàgina de l’Ajuntament l’import que ha rebut tant el primer equip de la UD CANALS, sols el primer equip, com qualsevol entitat esportiva per fer valedora eixa transparència de la que tant presumeixen i que quede clar l’import que ha cobrat el primer equip. Esperem que com a Alcalde estiga assabentat de la quantitat que li se dona a cada entitat esportiva…

– “Niega también retrasos en la subvenciones”. Si a vosté li sembla que després de la primera reunió mantinguda amb el senyor Regidor d’Esports el 28 de Juliol de 2016 on es va dir que el primer pagament seria a Gener de 2017, no hi han retrasos… Per fer-nos càrrec de la UD CANALS, l’Ajuntament es va comprometre en subvencinar al primer equip en 20.000 €. Es van comprometre a que la subvenció fora nominal i no digueren res de concurrents com aixi ha sigut al final. Que la dita subvencio s’abonaria el 50% en gener i la resta en maig. Es va pagar el 50% en maig el 25% en juny i l’altre 25 % el 14 de juliol. A tot això la subvenció es va justificar en la seua totalitat amb registre d’entrada de l’Ajuntament de 17 de maig.

– “Así que si se han quedado sin dinero a falta de seis meses… Cuando hay una mala gestión… Hay que gestionar bien el dinero”. Ens critica per no saber gestionar els diners de l’equip en quan varem agafar a l’equip en numeros negatius, menys 1.978,80 euros i l’hem pogut mantindre fins a Maig a quatre partits d’acabar la temporada i a més el deixarem amb superhàbit i en la categoria que li correspon per a que una altra Directiva puga continuar amb tot al seu favor, en quan el seu equip de govern, que diuen vostés, varen abonar el 50% en Maig . I si hem aguantat no ha sigut gràcies al seu equip de govern, que ha xafat poc o gens el Quatre Camins en tota la temporada, ha sigut gràcies a patrocinadors, aficionats, jugadors, técnics i gent que adora aquest escut que vosté critica.

– “el gran error de los clubs es depender de las ayudas públicas» y que las subvenciones son concurrentes, lo que implica que quizás para 2018 la cantidad que aporte el Ayuntamiento sea menor, «o mayor, ya veremos”. Com vosté sabrà abans de començar una temporada es fa un presupost i si l’Ajuntament es compromet en uns diners entren en eixe presupost, dins de les dates acordades. Parla de subvencions concurrents en quan el seu Regidor d’Esports ens va dir que seria nominal, és a dir, asignada una quantitat a la UD CANALS per a una millor organització i planificació i per poder agilitzar els tràmits. Dependre d’una subvenció no volem ningú, el que no vol un club es que els enganyen dient unes dates i uns diners a rebre i que després no compliu. Hi ha que ser clars i “transparents” i explicar quina és la politica d’aquest equip de govern en quant a la UD CANALS.

– No hem dimitit davant la Federació, per un motiu important, perquè si ho haverem fet no hauriem pogut inscriure al primer equip a la Federació per si eix una altra Directiva com varem fer el passat 12 de Juliol, ja que la data limit per a inscriure l’equip és el dia 16.

Des del club li demanem un poc més de respecte al treball i esforç fet pels aficionants, jugadors, patrocinadors, tècnics i Directiva. I que abans de fer publics els seus comentaris s’informe i consulte tant amb el seu Regidor d’Esports com amb nosaltres per a no tindre que arribar a aquests extrems.
També aprofitem per demanar-li que faça tot el que estiga a les seues mans per a que aquesta il•lusió de tot un poble continue i es puguen complir els 100 anys d’historia del club.
Dilluns dimitirem federativament per a que entre una nova directiva i que intente continuar amb la il•lusió de tots els canalins i canalines.

Gràcies, atentament la Directiva de la UD CANALS.

One Response to "La directiva aclareix la situació de la UD Canals i contesta a l’alcalde"

  1. Lorena Granaje Flor  15 de julio de 2017

    Ja que lleven els bous, enves de malgastarlos fent carrils bici, que els donen a esports i a la UD que es el equip del poble i tant jugadors com aficio tinguem molta ilusio! Al final ens ho llevaran tot, tanta transparencia que diuen tindre…

    Responder

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.