Pulsa «Intro» para saltar al contenido

La directora general d’Igualtat, Davinia Bono, visita les Escoletes de Nadal de Canals per promoure la conciliació familiar

Canals. – 30.12.2023 – El dijous, la directora general d’Igualtat i de l’Institut de les Dones, Davinia Bono, va realitzar una visita a les Escoletes de Nadal de Canals, que tenen lloc al CEIP Vicent Rius i a l’Escoleta Municipal Infantil de la Torreta.

En primer lloc, la directora general va arribar al consistori canalí, on va ser rebuda per l’alcalde, Nacho Mira, pel tinent d’alcalde Edu Badal, i pels regidors Francisco López, Loli Sanchis i Carmina Cardona.

Durant la reunió, Davinia Bono va conèixer de primera mà les polítiques d’igualtat que s’estan duent a terme a l’Ajuntament. En aquest sentit, la directora d’Igualtat va elogiar el treball realitzat des de la regidoria d’Igualtat de la localitat en matèria de conciliació familiar.

D’altra banda, Bono va explicar als presents en què consisteix el Pla Corresponsables, orientat a afavorir la conciliació de les famílies, i va encoratjar el regidor d’Igualtat a treballar en un projecte ambiciós per aconseguir el màxim nombre d’ajudes.

Finalment, tant l’equip de govern com la directora general d’Igualtat van assistir tant al CEIP Vicent Rius com a l’EIM La Torreta per veure com es desenvolupen les Escoletes de Nadal gràcies a aquest Pla.

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.