Pulsa «Intro» para saltar al contenido

LA FEDERACIÓ D’ALZHEIMER DE VALÈNCIA (FEVAFA) PREMIA A LA FUNDACIÓ REINA SOFIA.

Madrid, 2 de febrer de 2016. Representants de la Junta Directiva de FEVAFA (Federació Valenciana d’Associacions de Familiars de Persones amb Alzheimer) es varen desplaçar fins al Centre d’Alzheimer Reina Sofia per fer entrega del Premi Federació 2014 en la Categoria de Comunicació, Informació i Sensibilització a la FUNDACIÓ REINA SOFÍA.

El President, Emili Marmaneu, el Secretari, José Zamora, el Vocal, Arcadi Soriano, i la directora de FEVAFA, Rosana Garrido, foren debuts pel Secretari de SM La Reina NA Sofía, D. José Luis Nogueira, que va rebre el Premi de la Federació.

Desprès de l’acte d’entrega els assistents varem realitzar una visita guiada per tot el Centre, acompanyat per una tècnica que ens va explicar els diferents mòduls, els espais exteriors i tota la funcionalitat de les instal•lacions. un centre de referència per a tot el país per la seua estructura i organització.

Desprès de la visita al centre de la Fundació, varem accedir a les instal.lacions de la Fundació CIEN (Institució dedicacda a la investigación científica de malalties neurològiques). On Nª Mª Ángeles Pérez, Directora Gerent de la Fundació ens va fer una visita per totes les instal.lacions i laboratoris de la institución, explicant els principals proyectes d’investigació que s’estan desenvolupant en estos moments.

Des de FEVAFA em soliicitat en reiterades ocasions a la Fundació Reina Sofia que realitze el seu CONGRÉS INTERNACIONAL ANUAL D’INVESTIGACIO i INNOVACIÓ EN MALALTIES NEURODEGENERATIVES al País Valencià. Al llarg de la reunió, la representant de la Fundació CIEN, informà que una de les ciutats candidates per a l’edició d’este congreso pel 2015 es Alacant i durant el més de setembre. Si esta noticia finalmente es confirma serà molt positiva per al conjunt d’Associacions que formen la Federació, ja que podrem coordinar esforços per a que siga tot un éxito de projecció internacional de l’Alzheimer al País Valencià.
A més la Federació també té previst la realització del seu VI Congrés Autonòmic d’Alzheimer en novembre a Vila-reial (Castelló).

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.