La festa de les disfresses és un dels actes més participatius a la Fira de Setembre de Canals.

La festa de les disfresses és un dels actes més participatius a la Fira de Setembre de Canals.

Com cada any, a la Fira de Setembre 2019, s’enceta una nova edició del concurs del ball de disfresses. Aquesta celebració, una de les més consolidades a Canals, congrega a centenars de persones que participen .

En aquesta ocasió es durà a terme el dissabte 14 de setembre i el recorregut s’iniciarà en la plaça del Mercat a les 23.00h. Seguidament, es continuarà pel carrer Sant Gaietà, Sant Roc, la Plaça Pont del Riu, el carrer Blasco Ibáñez, Lluís Vives, Constitució, Diputació, Simó Duato, per l’Avinguda Vicente Ferri i finalitzarà a la Plaça Pont del Riu. 

Les inscripcions seran el mateix dia, des de les 22:00h fins les 23:00h, a la Plaça del Mercat ja disfressats. Per a participar és imprescindible inscriure’s i fer la desfilada darrere del grup de dolçainers de Canals i la banda de música que encapçalaran l’acte.

És fonamental que el número assignat d’inscripció estiga perfectament visible al llarg de la nit. Per tal d’evitar qualsevol tipus d’incidència, està prohibit desfilar amb vehicles d’atracció mecànica.

En el cas dels premis infantils, els guanyadors del concurs s’anunciaran després de la desfilada, i en el dels adults al descans del ball. El jurat formarà el seu veredicte basant-se en el treball i la confecció de les disfresses tenint en compte els materials utilitzats, especialment si són reciclats, la vistositat, l’originalitat i el muntatge escènic que acompanye les disfresses.

Enguany es repartiran quasi 3000€ en premis, que es distribuiran en cinc categories diferents. Els guanyadors de la categoria grupal d’adults rebran 300€, però hi haurà premi per a totes les posicions fins a la 15a, que obtindrà un guardó de 50€. Per al grup infantil que guanye es reserven 100€, 80€ per al segon, 60€ per al 3r i 50€ del 4t al 8é.

A la categoria individual/parella, tant per als adults com per als xiquets, s’atorgaran 80€ per al 1r premi, 60€ per al 2n, 50€ per al 3r i 40€ per al 4t i 5é. Pel que fa a la categoria familiar, que estarà formada per una unitat familiar de mínim dos persones, es rebran d’igual manera 80€ per al 1r premi, 60€ per al 2n i 50€ per al 3r.

La regidora de Fira i Festes, Celia Bononad, convida a “tots els canalins i canalines a participar en el ball de disfresses perquè les festes es gaudeixen quan tot el poble participa

[print_gllr id=158845]

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Nº de visitas año 2021

  • 2.007.524 Visitas