Pulsa «Intro» para saltar al contenido

La Fira Comercial de Canals 2024: Una Celebració de la Comunitat i el Comerç Local

Així serà la Fira Comercial de Canals del 2024

La regidoria de Promoció Socioeconòmica de l’Ajuntament de Canals, junt amb l’associació de comerciants locals, ASSOCIEM, ha preparat la celebració d’una nova edició de la Fira Comercial que, com a principal novetat, estarà dividida en dues jornades, els dies 20 i 21 d’abril.

L’avinguda Vicente Ferri acollirà una vegada més aquesta iniciativa que busca fomentar les compres en negocis locals i donar a conèixer al veïnat l’oferta existent d’empreses relacionades amb el sector serveis mentre gaudeix d’activitats per a tots els públics.

La Fira Comercial de Canals, amb més de 10 anys d’història i una periodicitat bianual, és una de les cites més importants del sector en la comarca de La Costera, i atrau en cada edició un alt nivell de participació tant de negocis, com d’entitats i de públic de les localitats veïnes.

Les activitats i les compres començaran dissabte, a partir de les 11 hores, amb una cercavila a càrrec de l’Associació Musical Canalense i un speaker i animació musical que amenitzaran els dos dies.

L’AMC oferirà també un taller de percussió, que se sumarà al de manualitats d’AFA i Ascadis i al de globoflèxia, pintacares i fabricació de joguets de Fem Escola, així com un circuit viari, del comerç “Premium Shop Bike” amb la col·laboració de la Policia Local, perquè els més menuts puguen gaudir durant el primer matí de Fira.

També dissabte, de 9.00 a 14.00 hores, tindrà lloc una de les novetats més destacades: els joves de fins a 30 anys podran gaudir de tota una experiència immersiva gràcies a l’escape room de La Casa de Papel que ha preparat la regidoria de Joventut. Aquesta activitat, gratuïta amb inscripció prèvia, es durà a terme en ca Don José.

Des de les 14.00 hores tindrem també altra de les noves propostes per a dinamitzar la Fira Comercial: la I Mostra de Cassoles de Canals. Pel que fa a les actuacions, el Club Esportiu Do-Chang de Canals realitzarà una exhibició de taekwondo i una classe magistral de Dance Fitness a partir de les 18.00 hores i la jornada cocnlourà a les 21.00 hores.

Ja diumenge, els més menuts podran seguir amb els tallers de pintacares i globoflèxia, així com de puzzles, a càrrec de Fem Escola, a més de gaudir d’una actuació d’arts escèniques, de la mà d’Ameba, anomenada “Carros de juegos”, la qual consistirà en un espectacle de pallassos ple d’escenes divertides i absurdes, per a gaudir al carrer i amb tota la família, clausurant així la fira comercial.

Associem ha preparat també un sorteig per a fomentar el consum local. En aquest cas, caldrà inscriure’s en l’App de l’associació i comprar en els estands de la fira per a poder participar-hi.

La Fira Comercial de Canals és un referent en el nostre territori pel que fa al foment de l’economia local. Tant la gran participació d’entitats, com la bona acollida que té entre el poble en cada edició, sumades a la ferma aposta del departament d’ADL de l’Ajuntament per repetir aquesta cita bianualment, mostren el compromís de Canals amb el comerç de proximitat, empàtic i sostenible.

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.