La Fira d’Automoció d’Adexa torna a Xàtiva després de sis anys

La Fira d’Automoció d’Adexa torna a Xàtiva després de sis anys

21 marques de cotxes exposaran les seues novetats amb descomptes especials per a la fira

Es podran adquirir cotxes nous, seminous, d’ocasió i altres amb tecnologia híbrida i elèctrica

Xàtiva, 6 de juny de 2018.- Aquest matí s’ha presentat a l’Ajuntament de Xàtiva la setena edició de la Fira d’Automoció d’Adexa. Després de sis anys sense celebrar-se aquest esdeveniment a la ciutat, hui, l’alcalde Roger Cerdà, el president de la secció d’Automoció d’Adexa Jesús Blázquez, i el president de l’Associació empresarial, Diego Fuentes, han estat els encarregats de presentar les novetats d’un certamen que comença aquest divendres 8 de juny a les 10 hores i que ocuparà l’Albereda Jaume I fins el diumenge 10 de juny a les 20 hores, aproximadament.

«És important que la nostra ciutat recupere determinades activitats econòmiques com és el cas de la Fira de l’Automòbil ja que aquesta ciutat viu bàsicament de la gent que ens visita i participa de les diferents activitats» ha explicat l’alcalde Roger Cerdà, qui ha agraït a Adexa l’organització d’aquesta cita. «La seua implicació i ganes de fer coses són un exemple per a tota la ciutat».

El president d’Adexa, Diego Fuentes, ha comentat per la seua part la motivació de la seua organització. «La Fira de l’Automoció havia de tornar. Creguem que és una Fira que pot acollir a molta gent, perquè Xàtiva és una ciutat de serveis, i esperem que tinga una continuïtat amb el temps, convertint-se en puntera».

Precisament Jesús Blázquez, responsable del sector d’automoció d’Adexa, ha expressat que aquesta edició de la Fira naix amb una vocació continuista: «Volem que seguisca en els pròxims anys i Xàtiva, com a capital de la comarca, siga un referent en quant a Fires d’automoció, ja que ens havíem quedat un poc enrere».

En aquesta setena edició de la Fira d’Automoció d’Adexa hi haurà 21 marques de cotxes representades, participant al voltant de 15 empreses i concessionaris de Xàtiva i a comarca, amb el requisit previ de reunir la condició de ser socis d’Adexa.

Els visitants podran trobar una àmplia gamma de vehicles tant nous, com seminous i d’ocasió, a més de presentar-se altres novetats amb automòbils amb tecnologia híbrida i elèctrica. Qui estiga interessat, podrà adquirir un vehicle del seu gust amb el principal atractiu de que hi haurà descomptes de fira. Alguns models es podran provar i inclús hi haurà compravenda i taxació de vehicles usats.

La Fira d’Automoció comptarà a més amb animació per als més menuts, i els visitants que adquirisquen algun vehicle entraran en un sorteig que s’explicarà durant la mateixa cita.

Font: Ajuntament de Xàtiva

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Nº de visitas año 2021

  • 1.991.197 Visitas