La Fira de l’Estudiant torna a l’Albereda Jaume I aquest divendres

La Fira de l’Estudiant torna a l’Albereda Jaume I aquest divendres

La cita, que es celebrarà de 9 a 15 hores, servirà per presentar l’oferta formativa de les diferents entitats

Lena Baraza: «És una gran oportunitat per orientar als estudiants i per intercanviar opinions i perspectives»

Xàtiva, 24 d’abril de 2018.- La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Xàtiva ha preparat una nova edició de la Fira de l’Estudiant per a aquest divendres 27 d’abril en col·laboració amb un gran nombre d’entitats formatives com les universitats, els centres de secundària, els centres integrals de formació professional i els ensenyaments especialitzats.

La Fira, que es celebrarà de 9 a 15 hores en l’Albereda Jaume I, comptarà amb informació actualitzada de l’oferta formativa, i les diferents entitats faran una mostra de la seua oferta alhora que faran mostres de les seues diferents especialitats.

«Aquesta és una gran oportunitat per orientar als estudiants, i també per a intercanviar opinions i perspectives tant amb el professorat com amb altres alumnes», ha explicat la regidora de Joventut, Lena Baraza, qui ha afegit que «és una bona opció per descobrir a què t’agradaria dedicar-te, ja que es pot consultar tota l’oferta existent així com les diferents vies d’accés».

Els interessats en més informació poden acudir al Centre d’Informació Juvenil de Xàtiva, situat en la Casa de la Joventut, així com posar-se en contacte via telèfon o correu electrònic.

Font: Ajuntament de Xàtiva

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Nº de visitas año 2021

  • 1.991.314 Visitas