Pulsa «Intro» para saltar al contenido

La Fira de setembre 2019 a Canals, acull una cursa d’ obstacles solidària

Per tercera vegada consecutiva, la regidoria de Fira i Festes de Canals, acull la Carrera d’Obstacles Solidària en la Fira de Setembre 2019. Aquesta proposta té un caràcter marcadament solidari, ja que els 2€ que es demanen de donatiu seran destinats íntegrament a l’associació local de Canals contra el Càncer. 

Se celebrarà el dissabte 14 de setembre a les 11:00h i l’itinerari serà des de l’inici de l’Avinguda Vicente Ferri fins a la Plaça Pont del Riu. La inscripció i recollida de l’identificatiu es podrà fer els dies 3, 4, 5, 6, 9 i 10 de setembre en la Casa de Cultura Ca Don José, de 17:30h a 20:00h. 

A la cursa es recomana dur roba i calçat còmode, tenint en compte que alguns dels obstacles seran aquàtics. Per a garantir la seguretat i bon desenvolupament de la carrera se situaran monitors a l’accés de cada obstacle.

Bàsicament, aquesta carrera solidària consisteix en anar superant els obstacles que es troben al llarg del recorregut, alguns dels quals són inflables de grans dimensions que barrejaran l’aigua amb les proves físiques, adaptades i fàcilment superables, amb la intenció de fer passar una agradable experiència a tots els participants.

Com es tracta d’una activitat on el principal objectiu és passar-ho bé, al mateix temps que es fomenta la solidaritat, els menors d’edat poden participar sempre que estiguen acompanyats per un adult. Una vegada finalitzat el recorregut, des de l’inici de l’Avinguda Vicente Ferri fins a la Plaça Pont del Riu, es podrà tornar a començar.

Celia Bononad, regidora de Fira i Festes, vol convidar a tot el poble de Canals “a participar un any més en aquesta activitat perquè els assistents passen un matí molt divertit mentre col·laboren amb una causa benèfica”.

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.