La Fira de Setembre 2109 més segura amb mes Guàrdia Civil i Policies locals i un vehicle de la DGT adaptat per fer controls d’alcohol i drogues

La Fira de Setembre 2109 més segura amb mes Guàrdia Civil i Policies locals i un vehicle de la DGT adaptat per fer controls d’alcohol i drogues

La Fira de setembre 2019 serà més segura.

L’Alcaldessa de Canals Mai Castells, responsable a més de l’àrea de seguretat ciutadana, mantenia aquests dies una reunió amb els caps de la Guàrdia Civil de Canals i de la policia Local, per tal de tractar assumptes relacionats amb la seguretat en la propera Fira de Setembre 2019.

Amb els cossos de seguretat, L’alcaldessa Mai Castells, va repassar els horaris i els espais considerats més sensibles i on cal una especial atenció i per tant un augment en seguretat. Serà en estos espais on s’augmentarà la seguretat amb el suport de la Guàrdia Civil.

En aquesta Fira de Setembre 2109, Canals disposarà d’un dispositiu especial amb 2 patrulles de la Guàrdia Civil, 8 policies locals i un vehicle de la DGT adaptat per fer controls d’alcohol i drogues.

Des de l’alcaldia, també s’han dut a terme diferents reunions amb els departaments municipals implicats en la seguretat, neteja i organització de la Fira de setembre per tal de coordinar i enllestir tots els actes inclosos a aquest esdeveniment festiu.

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Nº de visitas año 2021

  • 2.007.524 Visitas