Pulsa «Intro» para saltar al contenido

La Foguera a Canals deixa sense campanes la Parroquia: ‘No tenim campanes, el calor de la Foguera ha trencat el relé del sistema elèctric’

El pàrroc Emili Úbeda ha confirmat la situació insòlita durant els actes de l’última jornada de les festes patronals de Canals. Les campanes de l’església no han ressonat avui durant els actes programats, ja que, segons el pàrroc, «no tenim campanes perquè se’ns va cremar a la foguera el relé del sistema elèctric». Segons les seves declaracions als mitjans convocats abans dels esdeveniments, l’alt grau de calor generat per la Foguera va afectar una part de la instal·lació que permet que l’electricitat mogui el mecanisme automatitzat per a fer repicar les campanes.

El pàrroc titular de Canals, Emili Úbeda, va explicar que els campaners de Puçol van acudir a la localitat per coordinar un toc manual en substitució dels repics automàtics. En agraïment a aquest gest, Úbeda va destacar: «Ahir van venir els campaners de Puçol i volem agrair-los que ens acompanyaren en la processó». La Policia Local, segons informa Levante-EMV, va ser alertada de la incidència. Amb l’acabament de les festes patronals en honor a Sant Antoni, es prendrà en consideració l’estudi de la situació. Es preveu que l’assegurança contractada per als actes assumisca les despeses de reparació, tot i que encara caldrà avaluar la gravetat dels danys i analitzar les possibilitats de reparar la falla al sistema elèctric.

Font: Levante-EMV

Un comentario

  1. Ta mare en rodes Ta mare en rodes 19 de enero de 2024

    Que coño el seguro …. Si el fuego lo enciende el que lo pague el !!!!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.