Pulsa «Intro» para saltar al contenido

La foguera de Canals a la nit de Sant Joan de Gandia

Bona vesprada,

Comencem la legislatura havent de respondre davant mentides promogudes per interessos bruts i bastant distants als del poble.

Aquest matí rodava un missatge -fals- a les xarxes que anunciava la cancel·lació de la foguera de Canals en la nit de Sant Joan de Gandia per una falta d’acord entre ambdós ajuntaments.

Com sabeu, des de fa uns anys, en la nit de Sant Joan, a Gandia, s’organitza una reproducció de la nostra festa major. En ella, l’Ajuntament de Canals es fa càrrec del transport i l’Ajuntament de Gandia se’n fa de la resta de despeses.

Què és el que ha passat?

L’Ajuntament de Gandia, fins ara governat pel Partit Popular, amb Arturo Torró -investigat per l’Operació Púnica- al càrrec, gestionava aquesta tasca a partir de l’empresa pública IPG (Iniciatives Públiques de Gandia), una empresa a través de la qual l’anterior consistori va provocar un forat negre difícil d’assumir. IPG ha sigut ara intervinguda i tota la documentació la resguarda la Policia Local. Cap regidor pot signar l’eixida de diners d’ella i, com que la despesa de la festa de Sant Joan la gestionava aquesta empresa, el nou consistori s’ha trobat amb el problema. Així, han hagut de prendre diners d’una altra partida econòmica per tal de solucionar-ho, ajustant els pressupostos inicialment previstos.

Per part de l’Ajuntament de Canals no canvia res. Nosaltres seguim fent-nos càrrec dels autobusos tal com estava previst i facilitarem al màxim la realització de la festa. Estem en contacte amb l’Ajuntament de Gandia i amb els festers i festeres del 2015 per tal de posar solució al problema.

 

 

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.