La Font de la Figuera ajudarà en 35.000 euros a autònoms i empreses afectades per la Covid-19

La Font de la Figuera ajudarà en 35.000 euros a autònoms i empreses afectades per la Covid-19
• El determini per a demanar les ajudes estarà obert fins al 24 d’octubre

La Concejalia de Comerç de la Font de la Figuera ha anunciat que les ajudes especials a autònoms i menudes empreses per a fer front a les despeses per la Covid-19 ya es poden demanar, i el determini estarà obert fins al 24 d’octubre. En total, l’Ajuntament aportarà 35.000 euros a repartir entre persones autònomes i menudes empreses del municipi que hagen vist afectada la seua facturació des de que es va decretar l’estat d’alarma en el més de maig.

El consistori, que té com a objectiu impulsar el teixit econòmic local minvat per la crisis de la Covid-19, ha publicat tota l’informació en la seua @web municipal, en la documentació que cal aportar, els requisits i les cantitats màximes que pot rebre cada una de les empreses.
L’alcalde de la Font de la Figuera, Vicent Muñoz, destaca el gran esforç que ha fet l’Ajuntament per a traure avant estes ajudes. “Recolzar al teixit econòmic de la Font és una de les màximes prioritats del nostre Govern. Hem fet i farem tot el possible per a minimisar els efectes d’esta gran crisis que nos ha sobrevingut i que comerços, professionals i totes les menudes empreses puguen soportar-la de la millor manera possible”, conclou Muñoz.

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.