Pulsa «Intro» para saltar al contenido

La Font de la Figuera es solidaritza amb l’associació d’alzheimer de canals.

l’Associació de Familiars i Persones amb Alzheimer i Altres Demències de Canals, participa amb una taula informativa, al davant de l’Ajuntament de la Font de la Figuera, en la marxa nocturna solidaria de la Font de la Figuera. La recaptació de la marxa va estar a benefici de l’AECC i AFACanals. AFA Canals vol donar les gràcies a la població de la Font de la Figuera i al seu Ajuntament per la seua solidaritat amb esta malaltia.

El passat 16 de juliol, Afa Canals va participar a la marxa nocturna solidaria de la veïna població de la Font de la Figuera, amb una taula informativa en la que a més de poder adquirir mostres de coses confeccionades a l’Associació, la gent s’apropava a demanar informació al voltant de l’Associació, de la malaltia i en que consistia la Unitat de Respir de que disposa Canals.

Al llarg de la vesprada-nit, molta es la gent que es va apropar a la nostra taula per tal de demanar informació, tant la Regidora de Benestar Social, com la de Sanitat varen acudir a este acte.

[pe2-gallery album=”http://picasaweb.google.com/data/feed/base/user/102266863915073936758/albumid/6173963558292887553?alt=rss&hl=en_US&kind=photo” ]

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.