La fotògrafa Miren Pastor exposa la seua obra a Ca don José

La fotògrafa Miren Pastor exposa la seua obra a Ca don José

La Casa de la Cultura Ca Don José de Canals acollirà aquest dissabte 25, a les 20,30 hores, la presentació de l’exposició fotogràfica Bidean de la reconeguda fotògrafa basca, Miren Pastor. L’exposició, que romandrà a Canals fins al 12 d’abril, s’emmarca dintre de les activitats organitzades per l’Associació Fotogràfica Canalina d’Aficionats (AFCA) per celebrar una nova edició del FestiFoto.

Bidean, que en basc significa que alguna cosa o algú està en el procés o en el camí, és un projecte fotogràfic que des de fa anys ve desenvolupant la creadora Miren Pastor entorn de la idea dels processos de canvi en l’ésser humà, en concret en els adolescents, i la seua contraposició amb la naturalesa. Així mateix, junt amb la presentació de l’exposició, Miren Pastor també mostrarà la realització d’un Bookjockey fotogràfic.

D’altra banda, i aprofitant la visita de la jove fotògrafa a Canals, des d’AFCA han organitzat també el taller: Descobrint el foto llibre. Impartit per la mateixa Pastor, l’activitat tindrà lloc els dies 25 i 26 de març a la tercera planta de Ca Don Jose.

Cal recordar que amb la Festa de la Fotografia, des d’AFCA, es pretén difondre i promocionar la cultura fotogràfica a les comarques centrals, mitjançant un programa d’activitats fotogràfiques dirigides a l’aficionat de la fotografia, al que desenvolupa la seua carrera artística cap al món de la imatge, i al públic en general que vol gaudir del món fotogràfic a Canals.

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Nº de visitas año 2021

  • 1.992.295 Visitas