La Fúmiga i l JazzWoman protagonistes de la nit del divendres de la Fira de Setembre a Canals

 La Fúmiga i l JazzWoman protagonistes de la nit del divendres de la Fira de Setembre a Canals

El divendres 17 de setembre tindran lloc al Pavelló Ricardo Tormo de Canals, a les 21.30 hores, els esperats concerts de la Fira de Setembre. Amb les entrades esgotades, el grup alzireny La Fúmiga i la rapera valenciana JazzWoman animaran al públic amb les seues actuacions.

  1. JazzWoman és una rapera d’Aldaia formada com a saxofonista i pianista al conservatori i a les xarangues. Va trobar en el hip hop una veu per a lluitar contra les injustícies i el masclisme. En 2018 va traure el seu primer disc anomenat “Bagheera” que combina el rap, el reggaeton i els ritmes tropicals. El seu últim disc anomenat “Maléfica” mescla diversos estils i gèneres com són el rap, el trap, la salsa, el merengue i la bachata, però sempre amb el discurs de la denúncia.

  2. El grup La Fúmiga, els quals, el públic canalí els va poder gaudir durant la Fira de Setembre de 2018, es descriu com un “vent nou a l’escena musical valenciana, un projecte original, engrescador i festiu”. El grup va nàixer com a formació de carrer, arrelats a la cultura de les bandes valencianes, d’ahí l’energia i el dinamisme que desprenen. La Fúmiga ha participat en diversos festivals com el Feslloc, l’Aplec dels Ports, el Festivern i el Viña Rock.

Cal recordar que en tot moment es respectaran les normes de seguretat establides per la normativa de la COVID-19. Es recomana acudir amb prou d’antelació per a evitar aglomeracions a l’entrada per aquest motiu, el recinte s’obrirà una hora abans de l’espectacle.

Des de l’Ajuntament de Canals estan molt satisfets per la gran acollida que han tingut aquests concerts. També s’apel·la a la responsabilitat i al seny de totes i tots, sent conscients en tot moment de les especials circumstàncies que encara hi ha a causa de la pandèmia.