Pulsa «Intro» para saltar al contenido

LA FUNDACIÓ LIMNE CONCLOU LA CAMPANYA «MANS AL RÍU 2013» NETEJANT 14 TRAMS DE RIUS DE LA DEMARCACIÓ HIDROGRÀFICA DEL XÚQUER

El pròxim 26 d’Octubre, es realitzarà la campanya MANS AL RIU 2013, amb el patrocini de la Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Canals i la col·laboració de l’associació ecologista ACDEMA.

Mans al riu, és una campanya anual de neteja de rius que la Fundació Limne du a terme des de 2010 i que té per objectiu fomentar la consciència ciutadana cap a la conservació dels rius i netejar de residus els entorns naturals en què s’actua.

Amb la complicitat dels ajuntaments participants i l’estimable col·laboració dels seus ciutadans, en l’anterior edició es van netejar quasi 28 km de rius, sumant més de 4 tones de residus i retirant objectes curiosos i voluminosos: sofàs, bombones de butà, persianes, bicicletes, motocicletes, televisors, ventiladors industrials, neumàtics, para-xocs, mobles, matalafs i altres objectes que no haurien d’estar en el llit del riu.

Tots aquells que estiguen interessats a participar el pròxim dia 26 en la neteja del nostre riu hauran d’inscriure’s enviant un mail a limne@limne.org o cridant per telèfon a la Fundació Limne 963156841/635475706.

Tot el món pot participar en esta jornada de neteja de rius. Sigues o no voluntari de la Fundació Limne, pots participar en esta jornada. Només es necessiten les teues mans. Anima’t, per uns rius més nets!»

 

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.