Pulsa «Intro» para saltar al contenido

LA FUNDACIÓ LIMNE NETEJA 16 TRAMS DE RIUS DE LES CONQUES DEL SERPIS, XÚQUER, TURIA I MILLARS

El proper 1 d’octubre, en 16 municipis (Sumacàrcer, Villanueva de Castellón, Riola, Fortaleny, Enguídanos, Gavarda, Villalonga, Almassora, Ribarroja del Turia, Burriana, Vila-real, Canals, Paterna, Alcàsser, Manises i Quart de Poblet), la Fundació Limne, a través del suport de les diverses corporacions municipals citades i Caja Mediterráneo (VOLCAM), eliminaran de manera coordinada les deixalles existents als rius amb la col·laboració dels més de 600 voluntaris de la Fundació Limne i la ciutadania en general.

En cada un dels 16 trams de rius existirà un monitor que s’encarregarà d’organitzar als voluntaris, realitzar fotografies de les tasques realitzades i, una vegada finalitzada l’activitat, d’informar de la quantitat de deixalles recollides, la seua tipologia i procedència, complimentant la fulla de dades de Mans al Riu!.

Tots aquells que estiguen interessats en participar deuran inscriure’s complimentant el formulari que trobaran en www.limne.org, a l’apartat de projectes > Mans al riu! o cridant per telèfon al 96 315 68 41.

Tothom pot participar en esta jornada de neteja de rius. Sigues o no voluntari de la Fundació Limne, pots participar en esta jornada. Solament se necessiten les teues mans. Anima’t!! Per uns rius nets!!

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.