Pulsa «Intro» para saltar al contenido

La Gala musical contra el càncer a Canals ha sigut un èxit

El diumenge 9 de desembre, el Pavelló Municipal Ricardo Tormo va reunir a centenars de veïns en la Gala organitzada per l’associació Canals Contra el Càncer, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Canals.

Nombrosos artistes locals i de municipis dels voltants van amenitzar aquest esdeveniment que va despertar l’emoció de tots els assistents en cada actuació, però sobretot amb la clausura de la gala que va reunir a tots els que havien participat a l’escenari per cantar junts la cançó «No dejes de soñar» de Manuel Carrasco.

Els assistents van poder gaudir de la participació i col·laboració desinteressada del Club esportiu Do Chang, del grup Fantasy i del grup Rock or nothing, tots tres canalins. També van actuar Pablo Aguacil; Neus Aleixos, de Benifaió; Loli Tarraso, des de la Vall d’Albaida; i Néster, tenor Líric. A més, van estar presents els canalins Santi, Javi Juan, Paloma Moltó i Raquel Pérez.

En la Gala també va estar present Adela Cañete, pediatra en dedicació a l’oncologia pediàtrica i membre del grup d’investigació clínica i translacional en càncer de l’Institut d’Investigació la Fe. Ella va fer una invitació a l’esperança perquè a dia de el 80% dels casos de càncer en xiquets es curen tot i que, lamentablement, un 20% no arriba a la curació. Per això, va explicar que ara el que es pretén és que la xifra de les curacions arribe al 100% i amb accions com la de la Gala a Canals és més possible perquè calen molts recursos econòmics per avançar en investigació.

A més, en la Gala els Festers de Sant Antoni 2019 van fer l’anunci que gran part dels diners que anaven a destinar a l’habitual obsequi que s’entrega a aquells que han comprat el cartró aniran destinats a Canals contra el càncer. No obstant això, i amb l’ajuda de l’associació, els que han comprat el cartró tindran un detall que consistirà en un marca pàgines amb la imatge del patró Sant Antoni.

L’Associació Canals contra el Càncer, a banda d’aquesta Gala musical, no deixa de treballar durant tot l’any amb les qüestacions i la venda de loteria, però també amb altres esdeveniments i accions que porten al poble com la prevenció del càncer de pell, la conscienciació per a deixar de fumar i la seua participació en les fires comercial, entre altres.

Video: Imatges masiá

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.