Pulsa «Intro» para saltar al contenido

La Generalitat atorga les Festes Majors de l’Alcúdia de Crespins la condició de festa d’interès turístic local de la Comunitat Valenciana

 L’Alcúdia de Crespins està d’enhorabona. Les Festes Majors en Honor al Santíssim Crist del Mont Calvari i la Divina Aurora, que cada any la primera setmana de setembre congreguen a multitud de veïns i visitants per a participar en tots els actes religiosos, lúdics, gastronòmics i culturals que se celebren ja té el títol de “Festa d’Interés Turístic Local de la Comunitat Valenciana”. Aquest matí des de la Generalitat Valenciana s’hi ha comunicat la resolució en la qual “s’atorga el títol honorífic de Festa d’Interés Turístic Local de la Comunitat Valenciana a les Festes Majors del Santíssim Crist del Mont Calvari de l’Alcúdia de Crespins.”

Després dels tràmits realitzats per fi s’obté aquest reconeixement fruit d’una important labor i un treball de recerca dut a terme per la Regidoria de Festes i Cultura, encapçalada per l’edil, Amparo Albalat. Un títol que permetrà, a banda de la promoció turística de les festes més rellevants del poble, que es continue disparant el castell de fi de festes en la zona l’ermita, com és tradicional. Ja que amb la nova llei que no permet disparar a menys de 500 metres de la massa forestal perillava la seua ubicació. Ara, amb aquesta resolució es podrà disparar el castell en el seu lloc habitual.

L’alcalde, Pepe Garrigós, ha remarcat que “hui hem rebut una gran notícia perquè ens han atorgat el títol honorífic d’Interés Turístic local de Comunitat Valenciana a les Festes Majors, aquest títol honorífic és el resultat del gran treball de l’equip de govern i en especial de la Regidoria de Festes que ha fet una llavor incansable per poder aconseguir-ho”. Així mateix, el primer edil ha subratllat que “estic molt satisfet perquè hem posat la nostra festa en valor i li hem donat el reconeixement que es mereixen a les nostres festes, i s’ha reconegut el gran fervor de totes les alcudianes i alcudians pel nostre Crist, també dir com a alcalde que acabe el meu mandat amb la faena feta perquè he posat al meu poble en el més alt que he pogut”.

 

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.