Pulsa «Intro» para saltar al contenido

La Generalitat lliura la medalla de bronze al mèrit al cap de Protecció Civil de l’Alcúdia de Crespins

Es reconeix el treball i la trajectòria de Fernando Garcia en l’Alcúdia de Crespins en poblacions veïnes, així com pels servicis prestats en l’incendi forestal de Carcaixent i en la cerca d’una dona en Navarrés.

L’Alcúdia de Crespins.-02.03.2022.- La Generalitat Valenciana va concedir ahir, 1 de març Dia Internacional de Protecció Civil, la medalla de bronze al mèrit de la Protecció Civil al cap de l’agrupació de voluntariat de l’Alcúdia de Crespins, Fernando García, pel seu treball i trajectòria en matèria de protecció civil i emergències en la població de l’Alcúdia de Crespins i en poblacions veïnes, així com pels servicis prestats en l’incendi forestal de Carcaixent i en la cerca d’una dona en Navarrés.

L’acte de lliurament de medalles a diversos voluntaris de protecció civil, policies locals, policies Nacionals i guàrdies Civils, entre altres, va tindre lloc a l’Hemisfèric de València i va estar presidit pel president de la Generalitat, Ximo Puig i la consellera de Justícia, Gabriela Bravo.

Per a Fernando, que va estar acompanyat en la cerimònia per l’alcalde, Pepe Garrigós, el cap de la Policia Local, Carlos Lopez, i Julián Fernández, membre també de protecció civil del poble, va ser una jornada molt emotiva i un reconeixement a la tasca que fa l’agrupació, a més, com ha explicat és una gran espenta «per a avançar i fer que la ciutadania se senta segura i tranquil·la», ja que aquest objectiu «és amb el qual treballem tot el voluntariat i així seguirem».

A més, García ha reiterat que «allà on siguem requerits sempre respondrem amb rapidesa a qualsevol crida que se’ns faça», i va agrair a l’alcalde i al cap de policia el seu suport i l’assistència a aquest acte «tan important per a nosaltres com agrupació».

Per la seua banda, l’alcalde li ha agraït en nom de tot el poble els vint anys de servei que du com a voluntari a l’Alcúdia de Crespins, perquè com ha assenyalat: «Hui, una vegada més, ha fet que siga un gran honor tindre’l en la nostra agrupació».

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.