Pulsa «Intro» para saltar al contenido

La II Gala Musical de l´AECC arreplega 4.000 euros

L’associació Canals Contra el Càncer amb la col·laboració de l’Ajuntament de Canals ha celebrat una gran gala musical per lluitar contra aquesta malaltia en un abarrotat pavelló municipal Ricardo Tormo. Amb l’entrada solidària de 5 euros es va aconseguir recaptar al voltant de 4.000 euros que anirà destinat a la investigació de la leucèmia infantil.

Efectivament aquesta fou una gala on nombrosos artistes van participar de manera desinteressada i on va haver, sobretot, música i dansa. Cantants locals com Salvador de Levante, Javi Juan, Rosa Bañó i Raquel Pérez a més de les germanes Encarna i Mª Carmen Vila. La gala també va albergar a col·lectius locals com el taller d’arts escèniques TAEC dirigit per l’actor Toni Saurina, el club esportiu Do Chang, l’aeròbic Fantasy, grup de ball de salsa composat per Ana Lorente i Rafa i l’escola de ball de saló de l’Olleria. La gala va concloure amb una gran rifa (0´28) on es van sortejar regals oferts majoritàriament per diferents comerços.

Una renovada i reapareguda associació que ja va celebrar la I marxa a peu contra el càncer el passat mes de maig ha preparat aquesta segona gala. Les portes de l’associació segueixen obertes per al que vulga col·laborar.

En maig també tingué lloc la col·lecta anual on es van recollir més de 2.500 euros. Actes nombrosos que compten amb la solidaritat dels veïns de Canals.

Texte i video de la TV Comarcal.

[ultimate_gallery id=”48746″]

Un comentario

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.