La Llosa de Ranes dóna el tret d’eixida a les Falles 2018 amb la Crida

La Llosa de Ranes ha donat començament a les Falles del 2018 amb la Crida, un acte que, si bé és cert que s’ha incorporat recentment, ja s’ha convertit en un dels més esperats pels fallers.

El divendres dia 9, a les 20:00 de la vesprada, les quatre comissions falleres es concentraven davant de l’Auditori Municipal per a traslladar-se fins a la porta de l’Ajuntament. Una vegada allí els assistents van escoltar les paraules de les Falleres Majors de cada comissió: Raquel Llàcer i Ciara Terol de la Falla La Primera, Sandra González i Nicole Ferrando de la Falla Sant Josep, Rocio Martínez i Aitana Álvarez de la Falla Casc Antic, i Andrea Juárez i Claudia Martínez de la Falla Plaça Major; així com del President de la Junta Local Fallera, Gustavo Aznar.

Tots ells van ressaltar la importància de viure unes falles gaudint-les al màxim però respectant a tot i a tots, i van convidar a tot el poble a formar part de la festa. L’acte va acabar amb “El Fallero” interpretada en directe per la banda de la Societat Musical de la Llosa de Ranes i, per últim, l’himne de València acompanyat per un castell de focs d’artifici.