Pulsa «Intro» para saltar al contenido

La Marxa Contra el Càncer de Canals Recapta 10.00€: Un Èxit de Solidaritat

Canals, 31 de maig de 2024 – La marxa contra el càncer celebrada a Canals ha sigut un èxit rotund, aconseguint recaptar la quantitat de 10.000€. Totes les samarretes es van esgotar, demostrant així la gran solidaritat del poble.

Des de l’organització, volen agrair a tots i totes per la seua participació i suport. En breu, s’anunciaran els donatius que es realitzaran amb els fons recaptats.

Un any més, la Marxa Solidària Contra el Càncer ha estat tot un èxit de participació. Gràcies a la solidaritat dels veïns i veïnes de la nostra localitat s’ha aconseguit 8.800€.

Al voltant 1000 participants recorregueren el passat diumenge, 26 de maig, els carrers de Canals, Aiacor i la Torreta amb un mateix objectiu: combatre la malaltia amb tota l’ajuda possible.

Des de l’organització (Associació Canals contra el Càncer) es mostren molt contentes amb totes aquelles empreses col·laboradores, amb les persones que ajuden de manera desinteressada i amb el suport del Consistori canalí que fa possible que aquesta marxa ja siga tot un referent a la nostra localitat. Com a novetat, també han participat alguns centres educatius del municipi amb la venda de samarretes.

Durant tot l’any l’associació canalina “Canals contra el Càncer” du a terme diferents activitats que fan possible la següent donació: 10.000€ aniran destinats a la investigació del càncer de mama de l’Institut d’Investigació Sanitària (INCLIVA) i altres 10.000€ dirigits a la Unitat d’Oncologia Infantil de l’Hospital Universitari i Politècnic de La Fe.

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.