Press "Enter" to skip to content

La música torna a tindre protagonisme a la Fira de Canals

L’última publicació del BIM presenta la programació de la Fira i cada esdeveniment musical organtizat per a eixos dies. Des de la regidoria de Fira i Festes s’ha pretés, de nou, seguir donant rellevància a un bé cultural tan propi i important com és la música.
Aquesta programació, amb una gran quantitat i varietat d’espectacles per a tots els gustos i edats, s’encetarà el diumenge 9 de setembre a les 19:30h, tindrà lloc el Concert de Música de la Fira de Setembre amb la Unió Musical Sta. Cecília de Canals al CC Calixt III.
Després de l’acte inaugural del dijous 13, la Plaça del Pont del Riu acollirà l’espectacle musical “Hollywood” a les 23:00h, mentre que a la Zona Jove Quatre Camins es podrà gaudir del concert de Mago de Oz. Al finalitzar l’actuació d’aquest reconegut grup, tindrem discomóvil en el mateix recinte firal.
El divendres 14 serà el concert de Javier de Pecos a les 23:00h en la Plaça del Pont del Riu. Aquest dia, una mica més tard a la Zona Jove Quatre Camins, actuarà l’orquestra Grupo Zona Zero a les 00:00h i a les 4:00h continuarà la festa amb la discomòbil.
Després de la desfilada de disfresses el dissabte 15, a la 1:00h, actuarà l’Orquestra Genesis a la Plaça Pont del Riu, mentre que a mitjanit començarà la discomòbil a la Zona Jove.
El primer cap de setmana de fira conclourà el diumenge 16 amb la mostra de danses amb el Grup Canyamars de Canals i el Grup de danses de Puertollano, a les 19:30h a la Plaça del Pont del Riu.
Durant la setmana següent cada nit tindrà lloc un esdeveniment musical, a les 22:30h en un lloc de la localitat. Començarà el dilluns a la Plaça del Mercat l’espectacle de Música de Cambra a càrrec de la UMSC i el dimarts, al Parc Calixt III, serà també Música de Cambra, però a càrrec del Quartet de Saxos de l’AMC. El dimecres, a la Plaça del Torreó, l’espectacle de música tradicional valenciana amb el grup Aljub. I per últim, dijous, a la Plaça de Joan Carles I d’Aiacor serà l’actuació del grup The Red Velvets, amb música dixieland, swing i jazz amb tres veus femenines.
El cap de setmana, el divendres a les 23:00h tornaran les actuacions a la Plaça del Pont del Riu, amb les actuacions d’ATUPA, LA FÚMIGA i NUC, tindrà lloc la Festfira Rock Canals.
El dissabte, a les 18:30h serà l’entrada de Bandes de Música i tot seguit la desfilada de Moros i Cristians per l’Avinguda Vicent Ferri fins a l’Avinguda Jaume I. El dia conclourà amb el concert de Celtas Cortos, a la Plaça del Pont del Riu, a les 00:00h.
Per últim, el diumenge 23, a les 19:30h, al Centre Cultural Papa Calixt III, tindrà lloc el Concert de Música de Bandes Sonores a càrrec de l’Associació Musical Canalense.
Cal destacar que la programació infantil per a xiquetes i xiquets també compta amb esdeveniments musicals. El primer d’ells, l’espectacle El flautista d’Hamelin serà el dimarts 18, a les 18:00h, al Parc Jaume I. L’endemà, a les 18:30h al CC Calixt III, per 3€ es podrà gaudir del Teatre Infantil La Lola balla. L’últim esdeveniment musical i infantil serà el dijous, a les 18:30h, al Parc Calixt III, amb Cucú canta tú.

Foto: Orquesta Mondragón en la fira de l’any pasat.

Be First to Comment

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.