Pulsa «Intro» para saltar al contenido

La Pebrella Organitza la Festa Estellés al Pati del Col·legi Calixt III Amb una Vetlada Plena de Cultura i Gastronomia

En un esdeveniment que es converteix ja en una cita ineludible, l’associació cultural “La Pebrella” anuncia l’organització de la Festa Estellés. Enguany, aquesta celebració plena de significat tindrà lloc al pati del col·legi Calixt III el proper 8 de setembre, a partir de les 20:30 hores.

L’atmosfera cultural omplirà l’aire durant aquesta vesprada de setembre, acompanyada per una proposta gastronòmica original. Els assistents tindran l’oportunitat de gaudir d’un sopar de baixbraç amb picadeta mentre comparteixen aquest moment amb altres amants de la cultura i la poesia.

La lectura de poemes, un element essencial dins de la Festa Estellés, serà un dels punts destacats de la vetlada. Aquesta és una oportunitat única per escoltar i gaudir de la riquesa literària en la veu dels seus amants més apassionats. A més, per a completar aquesta experiència, s’oferirà un concert que enriquirà l’ambient amb la seua música.

És una ocasió perfecta per celebrar la cultura i la llengua valenciana, rendint homenatge a un gran poeta com Vicent Andrés Estellés. “La Pebrella” convida a tothom a unir-se a aquesta celebració, a omplir el pati del col·legi Calixt III amb l’esperit de fraternitat i admiració per la paraula i la creativitat.

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.