Pulsa «Intro» para saltar al contenido

La Penya Barcelonista «La Costera» celebra un dia històric amb quasi 100 penyistes

Gran Jornada de Barcelonisme vivida el dissabte a Canals

La Penya Barcelonista «La Costera» celebra un dia històric amb quasi 100 penyistes

El dissabte passat, la Penya Barcelonista «La Costera» de Canals va viure una jornada memorable. La celebració va començar amb un esmorzar popular al carrer, on gairebé 100 penyistes es van reunir per agafar forces abans de les activitats del dia.

A continuació, es va procedir a la inauguració oficial de la nova seu social de la Penya, situada al carrer Simò Duato 1. L’honor de tallar la cinta va ser per a Thiago, que es preveu com a futur president de la Penya.

Dins del nou local, es van realitzar els parlaments de benvinguda. Es va agrair la presència dels assistents provinents de 40 penyes del territori valencià, així com de les autoritats municipals Nacho Mira i Edu Badal. També van assistir Miquel Gomis Sancho, president de la Federació de Penyes de València i Marina Alta, i Fèlix Palomares, exjugador alacantí del FC Barcelona.

Una menció especial es va fer als membres d’AFA Canals i al seu president Arcadi Soriano, que van oferir uns detalls molt canalins als convidats. En agraïment, la Penya Barcelonista els va lliurar una samarreta del Barça amb el nom de l’associació per col·locar-la al seu centre.

La jornada va culminar amb l’assemblea extraordinària de penyes, que va marcar la fi de la temporada 2023/2024. Aquest esdeveniment ha estat un punt culminant per a la Penya Barcelonista «La Costera», reforçant els llaços entre els penyistes i celebrant la passió pel Barça en un ambient de gran camaraderia.

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.