Pulsa «Intro» para saltar al contenido

La Penya Ciclista La Forca presenta l’escola de ciclisme amb un dinar de germanor

El pròxim diumenge, 6 de març, la Penya Ciclista La Forca d’Aiacor durà a terme la presentació de l’escola de ciclisme.

L’acte tindrà lloc al Saló Santa Creu de Canals on es farà un dinar entre tots els allí presents i es cridarà un a un cada alumne de l’escola, els quals, lluiran el nou uniforme, per al seu reconeixement.

Tanmateix, es rendirà homenatge al Campió d’Espanya de Ciclocross Màster 30 A, Dany Díaz, qui, a més a més, és soci de La Forca. Díaz va guanyar el campionat de Ciclocross representant a la selecció valenciana.

Al dinar es preveu que hi acudisquen més d’un centenar de persones entre socis, xiquets i xiquetes i familiars d’aquests. 

Vicente Ibáñez, president de La Forca, ha destacat que «aquest dinar és una bona manera de reunir-nos tots de nou i veure el futur amb optimisme». També ha recalcat que «evidentment, respectarem totes les mesures de seguretat sanitàries».

Per la seua banda, el pròxim 13 de març s’inicia a Aiacor la primera carrera d’escoles, i allí es presentaran a tots els nous alumnes de les escoles que participen de la província de València, però que, també abastaran a corredors i corredores de la província d’Alacant i inclús d’Albacete.

Ibáñez també ha declarat que «la Penya Ciclista El Piñón de Canals s’ha reorganitzat i junts durem endavant la tradicional carrera d’escoles que s’ha fet sempre al poble el pròxim 31 de juliol».

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.