La piscina coberta de Canals obrirà les portes a partir del 13 de setembre

La piscina coberta de Canals obrirà les portes a partir del 13 de setembre

Aquesta setmana va tindre lloc a l’Ajuntament de Canals una reunió entre l’alcaldessa del municipi, Mai Castells, el tècnic d’esports, Alberto Vidal i l’entrenador del Club de natació La Costera, Víctor Cabanes.

A la reunió es va abordar i valorar tot el referent a la gestió que s’han fet dels cursets municipals de natació aquest estiu, que fora d’aquest període, s’encarregarà de nou la Regidoria d’Esports.

Així mateix, es va concretar, que a partir del 13 de setembre, la piscina municipal coberta quedarà oberta per a la pràctica lliure de natació. Al llarg d’aquesta primera quinzena de setembre, es detallarà l’oferta municipal de classes de natació que començaran a partir del mes d’octubre. També es va acordar que els nadadors més menuts del Club de natació tornen a entrenar, aquest curs, a la piscina coberta del Poliesportiu Municipal.

En breu es publicarà la data per a les renovacions i inscripcions, tant en les xarxes socials com en els principals canals de comunicació de l’Ajuntament de Canals. Caldrà respectar l’aforament i les pautes establides per la normativa COVID-19.

El consistori valora de manera molt positiva la feina duta aquest estiu per part del Club de natació La Costera, i per l’actitud i col·laboració amb el govern municipal pel foment de l’esport.