La pluja deixa 240 litres per metre fins ara a Canals

La pluja deixa 240 litres per metre fins ara a Canals

INCIDÈNCIA DE LA TEMPESTA A CANALS

La tempesta per fortes pluges i vent que afecta de manera més intensa la nostra localitat des d´ahir per la vesprada ha deixat fins hores d´ara 43 litres per metre quadrat, sent l´acumulació mensual de pluja de 240 litres.

Segons comunicat oficial la pluja ha provocat de nou incidències a l’ edifici de l’ institut Francesc Gil amb la qual cosa les classes han estat suspeses, també la Diputació ha tancat al trànsit la carretera Canals- Montesa i l’ Ajuntament de Canals ha tallat l’ accés pel barranc del Soldat.

Cal mantindre les precaucions habituals davant situacions de fortes tempestes, per això es recomana anar molt en compte. Les previsions apunten que el mal oratge continuarà fins demà dimarts.

loading ...


Top de #pluges d’este dilluns 19 de desembre de 2016 fins a les 20h amb les localitats que han superat els 100mm: dia històric a algunes comarques, sobretot al #Comtat i sud de la #Vall d’Albaida i també a punts de les comarques veïnes. Localitats com l’#Orxa i #Planes porten hui vora 400mm de pluja i continua plovent.

Les moles esta vesprá

Pont de l’arca

Les moles huí de matí

Riu canyoles al seu pas per el pont del «mataor»

Carretera Canals a Montesa tallada

Subscribe
Notify of
guest

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

6 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
6
0
Would love your thoughts, please comment.x