La Policia Local de Canals intensificarà els controls per molèsties del soroll de determinats vehicles.

La Policia Local de Canals intensificarà els controls per molèsties del soroll de determinats vehicles.

Des de l’Ajuntament de Canals, a través de la Policia Local, s’efectuarà una campanya de comprovació del nivell de soroll i de les condicions tècniques i reglamentàries de ciclomotors i motocicletes. Es realitzaran controls en ubicacions aleatòries de la nostra localitat.

Els agents podran requerir qualsevol conductor/a de ciclomotor la comprovació del nivell de soroll provinent dels tubs d’escapament d’aquests vehicles, bé en llocs fixos o de manera aleatòria, en qualsevol via pública del municipi. Per al mesurament acústic, s’utilitzarà sonòmetre homologat segons el qual s’estableix en la normativa nacional sobre metrologia.

Una vegada efectuada el mesurament i comprovat que supera el límit màxim permés en l’Ordenança Municipal de Protecció Acústica o que incompleix les condicions tècniques o reglamentàries, s’estendrà acta on constarà el nivell de soroll obtingut o les deficiències oposades en els vehicles, així com s’estendrà butlletí de denúncia per la circulació amb tub d’escapament deteriorat, incomplet o inadequat.

Per això, des de la Policia Local es recomana als propietaris o conductors d’aquests vehicles la seua revisió i esmena dels elements tècnics o reglamentaris deficitaris en benefici d’una millor convivència dels nostres veïns.

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.