La Policia Local de Xàtiva entrega 3.570€ a l’AMPA del Pla de la Mesquita

Aquests diners són els beneficis obtinguts del calendari solidari «Politeràpia», realitzat entre la Policia Local de Xàtiva i els xiquets del col·legi d’educació especial Pla de la Mesquita

Xàtiva, 5 de març de 2019.- Aquest matí s’ha realitzat l’entrega dels beneficis obtinguts per la venda el calendari solidari “Politeràpia”, realitzat entre la Policia Local de Xàtiva i els xiquets del centre públic d’educació especial “Pla de la Mesquita”. Els beneficis de la venda del calendari s’han donats a l’associació de pares i mares d’aquest centre educatiu per al finançament d’activitats extraescolars dels alumnes.

El calendari va ser protagonitzat per 19 policies locals de la ciutat i 18 xiquets del col·legi i es va realitzar en dues sessions fotogràfiques, la majoria d’elles dutes a terme dins de les dependències de la policia i en altres en llocs singulars de la nostra ciutat, com ara la Seu o l’Oficina de Turisme. Durant les sessions, els xiquets i xiquetes mostraren la seua predisposició a posar per a la imatge, així com la seua alegria per poder compartir l’experiència junt als policies de la nostra ciutat.

La Policia Local de Xàtiva ha mostrat el seu orgull per haver col·laborat en aquesta primera edició del calendari i contribuir d’una manera solidària a que aquests xiquets i xiquetes puguen realitzar més activitats amb els beneficis obtinguts. Els mateix agents han donat a conèixer la seua plena predisposició per a seguir col·laborant en futures iniciatives.

Font: Ajuntament de Xàtiva

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.